Fokus på kvalitet

b_1454414873.jpg

Kvalitet ... At det hver gang er samme homogene komposition af gummimaterialer. At det altid er samme konsekvente dimensioner på valserne. At det altid er samme overfladefinhed efter slibning. Det er resultatet af omhyggelig planlægning og løbende overvågning af maskinerne i vores automatiserede produktionsenheder af Böttchers standardvalser.

I Böttcher's udviklingsafdeling har vi en separat, meget innovativ afdeling, hvor alle dele i processen stadigt analyseres. Hvis der viser sig en mulighed for at optimere en produktonsproces, så implementeres den.

Intet er tilfældigt, og en robust kvalitet hjælper med at minimere eventuelle fejl i processen, hvilket igen betyder et resultat, der gør vores produktion så økonomisk som muligt, som i sidste ende er til din fordel. Denne filosofi bidrager ikke kun til kvaliteten af ??valserne, men også for sammensætningen af ??vores kemiske produkter.

Blandningsrutiner overvåges konstant og optimeres efter behov af en central kontrosafdeling i Köln. Det gælder også vores gummiduge. For altid at garantere samme kvalitet, testes hver kvadratmeter i overensstemmelse med vore kvalitetskrav, inden de leveres til nogen af vores selskaber i hele verden.

For os er kvalitet mere end egenskaber i vore produkter. Det er et bidrag till fremgangen for dem som anvender dem ...