Kvalitet

Kvalitet ... At gummikvaliteten er den samme fra gang til gang. At dimensionerne på valserne er ens fra gang til gang. At valserne altid har samme finish efter slibning. Dette resultat opnås kun i kraft af nøje planlægning og overvågning af maskinerne i vores produktionsenheder.

Böttchers udviklingsafdeling er en separat meget innovativ afdeling, hvor alle faser i processen til stadighed analyseres. Hvis en produktonsproces kan optimeres, så implementeres det.

 

 

Intet overlades til tilfældighederne, og en robust kvalitet bidrager til at minimere eventuelle fejl i processen, hvilket i sig selv indebærer, at vores produktion bliver så effektiv som muligt, hvilket i sidste ende er til kundens fordel. Denne filosofi bidrager ikke bare til valsernes kvalitet, den smitter også af på sammensætningen og blandingen af vore kemiske produkter.
 
Blandningsrutiner overvåges til stadighed og optimeres efter behov, af en central kontrolafdeling i Köln.

Det samme gælder vores gummiduge. For at garantere samme kvalitet, testes hver kvadratmeter i overensstemmelse med vores kvalitetsmål, inden de leveres til nogen af vore andre afdelinger i hele verden

Vi har fokus på kvalitet, som en grundlæggende filosofi, hvilket i selv bidrager til vores kunders success....