Böttcher

Böttcher er markedsleder og et innovativt selskab hvor vi til stadighed tilstræber højeste kvalitet.


Det gælder ikke bare grafiske valser, men også produkter som trykkemikalier og gummiduge. Udover den grafiske industri, står vi også stærkt inden for andre industrielle valser.

Hos Böttcher tilstræber vi til stadighed at skabe merværdi i forhold til vores kunder, for blot at nævne en enkelt at vore visioner for kvalitet. Vi ønsker nære relationer og et produktivt samarbejde med vore kunder.

Selvom Böttcher er førende inden for teknisk udvikling i vort samarbejde med vore kunder, handlar det i sidste instans om mennesker.

Böttcher er grundlagt i 1725 fra dengang til nu, har det været et dynamisk samspil mellem traditioner og innovationer i tidens løb.


Vi respekterer de værdier og resultater vi har opnået i vores lange rige historie i en verden under stadig forandring.

Vi er fast besluttede i at beholde udviklingen på vore egne hænder og vi har vort eget R&D-program, og produktion rundt om i verden. Vores globale salgsorganisation står klar til at efterkomme alle behov i markedet.


I Danmark er Böttcher repræsenteret ved Böttcher Teknisk Gummi A/S med domicil i Horsens. Böttcher overtog det tidligere Teknisk Gummi Horsens A/S i slutningen af 2014.

For os er kvalitet mere end egenskaber i vore produkter. Det er et bidrag till fremgangen for dem som anvender dem ...