Sikkerhed

Sikkerhed

Den som til stadighed tilstræber højeste kvalitet og præstation vil være i forreste række - som Böttcher. Fra første skridt i en mulig udvikling af et produkt, til produktion af slutproduktet, fra første introduktion af et produkt til vores eftermarkedsservice. Vi er ansvarlige for hele forløbet.

Kvalitet

Kvalitet til alle ... Derfor et det en selvfølge, at vi udvikler alle vore produktet og rensevæsker selv. Vi undersøger nye materialer, nye sammensætninger og skaber nye kompositioner. Vore materialer gennemgår omfattende tests, så den bedste kvalitet altid opnås. Først når vi er absolut sikre på at produktet opfylder vore højeste krav for kvalitet, går det vicere til produktion. Det giver dig en garanti for, at du altid før de bedst mulige produkter.

Service

God service er også en selvfølge for os. Vi kan løse de mest komplekse problemer og har kendskab til alle mulige processer, da vi i mere end 280 år af vores histore, har opnået en betydelig erfaring. Denn knov-how er til din rådighed.

Præstationer

Vore ydelser gør dine processer mere effektive. Kvaliteten af vores produkter og intensiteten af vores service gør Böttcher til noget særligt. Det er altid vores mål at gå i dybden, for at udvide vores forståelse, og udvikle niveau af viden. Ud fra denne vision giver vi dig sikkerhed for de mest effektive og mest rentable processer.