English Deutsch Dansk Svenska polsk
Firmaprofil transport Kompetencer Produkter Forespørgsel Bestilling Kontakt
Til forsiden

Teknisk Gummi gennem tiden...

I mere end en generation har vi produceret gummivalser til alle formål. Helt nøjagtigt siden 1968, da virksomhedens grundlægger Viggo Rasmussen fandt, at der var et stort, potentielt og spændende marked for gummivalser. I 1986 overtog sønnen Klaus Rasmussen fabrikantrollen.

Op gennem årene er der foregået en voldsom udvikling i form af nye gummiblandinger og en stadig søgen efter nye, alternative produktionsmetoder. Senest ekstruderingsteknikken, som vi selv har udviklet.

Dette har ført til, at Teknisk Gummi Horsens A/S i dag er langt den største virksomhed for gummivalser i landet. Derudover har vi en stor eksport til en lang række af verdens lande.

BÖTTCHER TEKNISK GUMMI A /S
Norgesvej 6
DK-8700 Horsens
Telefon:  76 26 93 77 Fax 75 62 39 87
E-mail: tekniskgummi@tekniskgummi.dk

 

PRESSEMEDDELELSE: Böttcher Gruppe køber Teknisk Gummi

 

Salgs- og leveringsbetingelser

 

 

 

Gummivalser, purvalser, mosgummikvalser, gummibelagte valser, teknisk gummi, lakvalser, fremkaldervalser, pudsevalser, optiroller

Produkter
Service
Gummikapper
Nye valser / reserve valser
Renovering og regummering

Teknisk Gummi Horsens A/S
Norgesvej 6
DK-8700 Horsens
Tel.: 76 26 93 77
Fax: 75 62 39 87
Send en e-mail
Teknisk Gummi A/S                                                                                                                                                                                           Copyright: 2006