English Deutsch Dansk Svenska polsk
Firmaprofil transport Kompetencer Produkter Forespørgsel Bestilling Kontakt
Til forsiden

Hvem er vi?

Teknisk Gummi Horsens A/S er Danmarks største gummivalsefabrik. Vi har kapaciteten til dét, der betyder noget for vores kunder: Fremstilling og udvikling af gummivalser i en høj kvalitet, der lever op til både formål og forventninger.

Ikke alene har vi et af branchens mest højteknologiske og tidssvarende produktionsapparater, vores medarbejdere er samtidig engagerede og i besiddelse af en omfattende know-how.

Vores laboratorium udvikler nye gummikvaliteter løbende og stræber altid efter at forbedre vores nuværende gummiblandinger.

Vi ser det som vores fornemste opgave at løse de udfordringer, som vi dagligt stilles overfor - udfordringer, som løses i tæt dialog med vores kunder, for at vi kan levere den rigtige løsning første gang

Med egen udviklingsafdeling og gummifremstilling kan vi kontinuerligt og hurtigt sikre, at vores gummiblandninger altid lever op til stadigt stigende krav.

Alt sammen noget du som kunde kan drage store fordele af.

Produkter
Service
Gummikapper
Nye valser / reserve valser
Renovering og regummering

Teknisk Gummi Horsens A/S
Norgesvej 6
DK-8700 Horsens
Tel.: 76 26 93 77
Fax: 75 62 39 87
Send en e-mail
Teknisk Gummi A/S                                                                                                                                                                                           Copyright: 2006